Pride-lippujen takavarikointi jatkuu nyt Lahdessa

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Yleisradion mukaan ”Pride-viikkoa juhlistavat liput vietiin Mytäjäisten risteyksestä tiistaina illalla tai alkuyöstä” Lahdessa.

Kulttuurimarxistit ovat tänä vuonna pyrkineet ennaltaehkäisemään lipputakavarikoita ottamalla liput alas yön ajaksi, mutta Yleisradion mukaan ”se ei estänyt varkautta”. Lasten seksualisointiin syyllistyvä homolobbausjärjestö Seta on tehnyt Lahden tempauksesta rikosilmoituksen.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: contact@partisaani.com

Lähde: Yle

Aktivismi Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Lahti LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Seta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa kansalaisaktivismia on ollut nyt usealla paikkakunnalla, tuollaiset liput eivät kuulu katukuvaan.
  Ennen tätä pride-saastaa näkyi kaduilla vain kesäkuussa, nyt sen markkinointia on laajennettu näköjään jo useammalle kuukaudelle.

 • Eetu

  Vastaa

  Hienoa toimintaa Lahdessa!

 • Nimetön

  Vastaa

  Loistavaa 👍👍👍👍

 • Viola

  Vastaa

  Hienoa toimintaa! Kumma että yksi lobbausjärjestö pitää oikeutenaan levittää propagandaansa ja pitää sitä esillä julkisilla paikoilla 365 päivää vuodessa. Eihän muutkaan saa jättää lippujaan julkisille paikoille.
  Hyvä että löytyy vielä ihmisiä, ketä puuttuu tähän, iso kiitos tästä!

 • Nimetön

  Vastaa

  Eikä voi hitsi, tosi törkeetä 🙂🙂🙂🙂🙂

 • Pyöveli

  Vastaa

  Näin Lahdessa kun Kaisa Garedew ja Pekka Kataja pöllivät liput. Tämä tieto on 100 varma.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi