Homolippujen takavarikointi jatkuu Oulussa

Partisaani uutisoi keskiviikkona Oulussa takavarikoiduista sateenkaarilipuista. Liput ovat luultavasti päätyneet homokriittisten kansalaisaktivistien käsiin.

Aktivismi

Alkuviikosta liput lähtivät kansalaisaktivistien matkaan kaupungintalolta. Myöhemmin ne hävisivät Oulun taidemuseolta. Jää nähtäväksi, selviääkö lippujen lopullinen kohtalo suurelle yleisölle.

Kansalaisaktivismi toimii

Oulu Pride ‑lobbarit ovat nyt kehoittaneet homoliputtavia yrityksiä ottamaan liput pois yöksi, sillä muuten ne saattavat kadota. Liputtajat ovat siis alkaneet pelkäämään kansalaisaktivisteja ja he joutuvat tekemään varotoimenpiteitä aktiivisten kansalaisten ansiosta.

Viime vuosina useissa Suomen kaupungeissa ja myös kansainvälisesti homoliput ovat päätyneet palamaan niiden päädyttyä ensin takavarikkoon.

Lähde: Kaleva

Aktivismi Kotimaa LGBT Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Uutiset

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Rakkauden symboksi väitetty sateenkaarilippu on ainakin kristillisen arvopohjan omaaville jotakin aivan päinvastaista. Kyseinen symboli edustaa sellaisen yhteiskunnan alasajoa, jossa uskotaan Jumalan luoneen maailman ja asettaneen sille oman järjestyksensä. Suomen lipussa on risti hyvästä syystä. Poliittisen manifetissin salkoon vetävät loukkaavat näin tarkoituksella perustetun yhteiskunnan syvimpiä arvoja. 

  Sateenkaarilipun vetäminen salkoon on vihateko. Jos poliisi ei suostu kirjaamaan sitä rikosilmoitukseen, on syytä järjestäytyä jotta kirjaavat. 

  Jätetään ne tarrojen liimailut ja muut sotkemiset vasemmiston aktiiveille.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Kas kun ei poliisia ole määrätty pitämään parivartiota yötä päivää niiden tankojen juurella joissa on tällaisia lippuja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi