Pride-lippujen takavarikointi jatkuu nyt Oulussa

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Yleisradion mukaan ”Pride-liput varastettiin taas Oulun kaupungintalolta”. Oulu Pride ry:n mukaan kyseessä on ”kiusantekoa, ilkeyttä ja viharikos”.

Takavarikoinnit suoritettiin kaupungin keskustassa. Saaliiksi saatiin perinteisten sateenkaarilippujen ohella myös yksi transulippu. Oulu Pride ry on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Oulu Pride ry:n johtohahmoja. Vasemmalta oikealle: Minna Pallari, Eva Nissinen ja Katariina Pohto.

”Pride-lippuja on varastettu viime vuosina myös muissa kaupungeissa,” Yle muistuttaa.

Useista lipunhävittämisaktioista on ilmestynyt myöhemmin myös Internetiin video- ja kuvamateriaalia. Nähtäväksi jää, saadaanko materiaalia myös Oulusta.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: contact@partisaani.com

Lähde: Yle

Aktivismi Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Oulu Oulu Pride Pride Rappiokulttuuri Transut

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Julli

  Vastaa

  Ympäristön puhtaana pitäminen on kunnioitettavaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Upeaa kansalaisaktivismia, katukuva täytyy pitää siistinä.

 • TT

  Vastaa

  Sodomiitit kaappiin, ei mulla muuta

 • Nimetön

  Vastaa

  Kell homolipun löytää, hän sen polttakoon.

 • N.N.

  Vastaa

  Rietauden ritarit kun kuvia katsoo ja Oulun kaupungin tukema, aika uskomatonta mutta maailma muuttuu eikä suinkaan paremmaksi.
  En halauaisi saastuttaa lasten silmiä – ajatusmaailma- viemällä heitä tuollaista katsomaan.
  Luulen, että jonakin päivänä nämä päättäjät selittelevät parhain päin omat toiminnot näissä asioissa, aivan niin kuin nyt nuo poliitikot erään Baltzarin juttussa, ovat niin viattomia ja hyväuskoisia muka, niin että yök.

 • Eikka

  Vastaa

  Yle ei ole lainkaan huolissaan lukuisista lasten raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöstä Oulussa tai muissakaan kaupungeissa, mutta jos pari lippua häviää jostain, niin itku on valtaisaa. 

  Yle joutaisi lakkauttaa, moiseen propagandakoneistoon työnnetyillä veronmaksajien niska limassa ansaituilla verorahoilla tehdään vain vahinkoa, käytettäisiin nekin rahat vaikka hoitajien palkankorotuksiin.

 • Hippi

  Vastaa

  Menkää natsit itteenne. Aivan vähä-älyistä touhua. Eikö missään kohtaa ala kellot soimaan että vois hieman muuttaa katsantokantaa elämää ja kanssaeläjiä kohtaan? Mikä meni pieleen lapsuudessa kun näin pitää aikuisiällä purkaa omaa paskaa oloa?

  • Nimetön

   Vastaa

   Meni sen verran lapsuudessa pieleen että opetettiin mm. tutkimaan tilastoja ja tekemään niistä johtopäätöksiä.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Tilalle vaikkapa Che Quevara‑, Ho Chi Minh- tai Fidel Castro-lippuja muistelemaan entisaikojen hippien aatteita.

  • Julli

   Vastaa

   Fiktiivinen useiden sukupuolien maailma ei ole meitä natseja varten. Kaipaamme esimerkiksi todellisuutta ja loogisuutta.

   Voitte elää rauhassa harhoissanne, kunhan ette tuhoa sillä todellisuuteen perustuvaa maailmaa, jossa tekin saatte turvallisesti häröillä. Nyt olette levittämässä harhojanne yhteiskuntaan haitallisessa määrin.

   Sinä, Hippi, ja muut kaltaisesi todellisuuden kieltäjät olette vitsejä tarinoittenne kanssa niin pitkään, kunnes selvitätte miksi sukupuolenvaihdosleikkausten lopputuloksena leikeltävät elimet ovat vain joko tekovaginoita tai tekopeniksiä. Kun väitätte, että sukupuolia on useita, niin kirurgien pitäisi pystyä tekemään muita elimiä leikkausten lopputuloksina. Ei ole vielä tässä onnistuneet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi