Homolobbausta vastustettiin Turussa – sateenkaaritähti sai uutta väripintaa

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Kuten uutisoimme eilen, kansalaisaktivismi homolobbausta vastaan on käynnistynyt eri puolilla Suomea. Tuorein esimerkki kansalaistoimeliaisuudesta saatiin Turusta.

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Vasemmistoliiton johtaja Li Anderssonin isä Jan-Erik Andersson töhri tällä viikolla Turun Teatterisiltaa maalauttamalla siihen suuren sateenkaaritähden. Pian tämän jälkeen tuntemattomaksi jäänyt kansalainen kävi kuitenkin ”tärvelemässä” homosymbolin. Poliisi on käynyt paikalla selvittelemässä asiaa.

Turun kaupungin viestintäjohtaja Saara Malila ilmoitti välittömästi, että paikalle maalataan uusi homotähti. Malilan kommentti kuulostaa avoimelta kutsulta kansallismieliselle vasta-aktivismille.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: contact@partisaani.com

Lähde: Yle

Aktivismi Homolobby Jan-Erik Andersson Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Li Andersson Pedofilia Rappiokulttuuri Saara Malila Turku Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Yhtymäkohta

  Vastaa

  Olikohan tuo ”taideteos” viittaus Liiin lapseen? Että uusi homo-stara on syntynyt?

  • Jussiboy

   Vastaa

   Voi kettu, mikä kommentti. Mutta onneksi teitä vajakkeja on niin vähän, että teidän älämölöllä ei ole mitään vaikutusta vaikke te omassa pienessä päässänne niin luulette. Ketuttaako teitä, kun sateenkaari-ihmisillä on iloiset värit lipussaan ja teillä ei ole ankeat sininen ja musta.

   • Hevonen

    Vastaa

    Siis tuletteko te vasemmiston älykääpiöt nykyään jo partisaaninkin sivuilla tuomaan omaa ihmisvihaa ja sisäsiittoisen ajattelumallia esille? Hyi vittu.

   • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Ai lapsia ahdistavat pervot haluavat vaihtaa Suomen lipuksi pedofiilivärit. Teidät pitäisi vangita saarelle ja tietty kastroida. Olisitte siellä keskenänne marssimassa.

   • pöh

    Vastaa

    Ruskea on paskan väri vaikka sitä kuinka iloisena värinä mainostaisi.

 • Veijo N

  Vastaa

  Yksi laillinen ja helppo keino vastustaa / tehdä naurettavaksi sateenkaariliikettä, on tehdä omia sateenkaarilippuja
  – värit tietenkin oman aatteen mukaan.
  – Esimerkiksi Suomen lipun sininen ja valkoinen korostetutsi esille, …

  Tavoite on saavutettu, jos saadaan sateenkaarimiehat varastamaan ja tuhoamaan näitä lippuja.

  • Tulitikkutyttö

   Vastaa

   Mitähän pride-tyypit pitäisivät hakarististä tai sirppi&vasarasta pride-sävytettyinä?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Sateenkaari on kansainvälinen pedofiilien tunnus ja Suomessa sateenkaariväen esikuva ja marttyyri on Jammu-setä!

 • Ilmari

  Vastaa

  Sateenkaari on maalattu siltaan jota pitkin ajetaan. Näin ei voi olla kyse töhrimisestä, jos siihen ilmestyy renkaanjälkiä.

 • Veikko Ennala

  Vastaa

  Taitaa muuten Amerikoissa olla pride- porukkaa syytettyjen penkillä siinä partiopoikahommelissa… on partionvetäjillä ollut ilmeisesti lgbt-hommat mielessä. No nuohan on vanhoja juttuja, 50–60 vuotta sitten. Nykyäänhän noilla pääsee valkoiseen taloon…

 • Nimetön

  Vastaa

  Oli aikoja, kun en välittänyt ihmisten seksuaalisesta suuntautumisesta (niin kauan kuin skidit, elukat ja vajaaälyiset jätettiin rauhaan). Sateenkaariporukka on saanut omalla vittumaisella käytöksellään mut vastenmieliseks koko poppoota kohtaan. Siispä, vittuillakseni takaisin ja kovempaa, joka saatanan sateenkaarirätti joka vastaan tulee, tulee tärvellyksi.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Ex-KGB agentti Yuri Bezmenovin luennot siitä, kuinka kommunistit tuhoavat yhteiskunnan, olisi saatava pakolliseksi aineeksi kouluihin. Pridetys ei ole mitään muuta kuin osa tarkoituksellista demoralisaatiota, joka turmelee kansan arvostelukyvyn kaikissa asioissa. Kohta ei osata pitää yllä normaalia yhteiskuntajärjestystä, kun porukka uskoo valheisiin ja moraaliarvot ovat nurinniskoin. Sitten seuraa destabilisaatiovaihe esim. koronahoaksi tai rotujen väliset kahakoinnit ja näistä seuraa sitten kriisivaihe ja sen jälkeen uusi normaali eli täysi totalitaristinen kommunismi. Tämä ei ole kivaa myöskään homoille.

 • Otto Kannan

  Vastaa

  Maalipurkki valkoista, toinen sinistä ja maalataan Suomen lippu tuon rappiomeininkiä juhlistavan tähden päälle. Homma olisi sillä selvä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Jos saisin haltuuni pienikokoisia pride-tarroja, kävisin liimaamassa niitä urinaaleihin tähtäyskohdaksi. Jos liima on hyvälaatuista tai itsellä sattuu olemaan hyvin tarttuvaa liimaa niin pytystä voi tyhjentää vettä, kuivata vähän ja liimata tarrran vesirajan alapuolelle.

 • Bisse

  Vastaa

  Riihimäellä ns. Merkoksen kauppakeskuksessa piti nostaa salkoon Suomen suurin pridelippu, mutta tanko vaurioitui myrskyssä juuri vähän ennen prideviikkoa, ja nosto jäi tekemättä. Luonto oli vastaan. 😉

 • Bisse

  Vastaa

  tulitikkutyttö, noi urinaalithan on miesten vessoissa, ethän sä niihin voi mennä liimaan 🙂 vai tarkoitiko niitä unisex-vessoja joita nää prideilijät ajaa joka puolelle ihan homona 😉 ei kai niissä ole urinaaleja, ihan liian patriarkaalista jos unisex-vessassa on jotain mikä muistuttaa miesten ja naisten anatomian eroista. 🙂 no vähän huumoria tähän fanaattiseen pridetykseen tässä, vaikka setamiehillä, anteeksi setasukupuolisilla, ei huumorintajua olekaan kun pridestä on puhe.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Pride-tarran vilauttaminen legitimoi vaikka miesten vessaan menon!

   Bio- ja ongelmajätepöntön kylkeen laittaisin myös tarran.

   Mitä merkityksiä voisi olla puolitangossa olevalla pride-lipulla?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi