Pride-lippujen takavarikointi on alkanut – onko sinulla kuvia?

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Yleisradion mukaan ensimmäiset uutisoidut sateenkaarilipputakavarikot suoritettiin Riihimäellä. Paikalliset kulttuurimarxistit ovat asiasta näreissään.

Perinteisiä perhearvoja kannattanut (ja tuntemattomaksi jäänyt) toimija takavarikoi Riihimäellä kaksi kaupungin omistamaa sateenkaarilippua. Asiaa kommentoi muun muassa kaupungin vastaava kulttuurituottaja Anna Vesén, joka väitti sodomiajuhlan liittyvän ”ihmisoikeuksiin” ja ”yhdenvertaisuuteen”.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: contact@partisaani.com

Lähde: Yle

Aktivismi Anna Vesén Homolobby Kansallismieliset Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Riihimäki Seta Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Räikeä lippu on ihan esteettisestikin tarkasteltuna ruma ja joutaa pois katukuvasta. Sitten kun oivaltaa lipun merkityksen kulttuurivallankumouksessa, niin on selvää, että julkisista tiloista se on saatava pois. Eihän sinne myöskään natsilippuja tai Neuvostoliiton lippuja saa laittaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa. Toivottavasti pride-liput ”katoavat” mahdollisimman monista lipputangoista.
  Kuvottavaa, että tuollaista pride-pervoilua saa markkinoida julkisilla paikoilla. Varsinkin lisääntynyt aivopesu lapsia kohtaan on todella vastenmielistä, ihan tosissaan selitetään koululaisille jostain ”sukupuolien moninaisuuksista” ja homokulttuurin hienoudesta.

  Onko ihmiset noin harhaanjohdettuja, tietämättömiä vai eikö heitä vain kiinnosta pride-liikkeen historia ja mitä se todellisuudessa on.

 • Nimetön

  Vastaa

  Täällä meitin tuppukylässä ei sateenkaaria näy. Mutta eipä näy vihreää valtuustossakaan!

 • Julli

  Vastaa

  Hienoa, hienoa.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Miten sitten kun sataa ja näkyy sateenkaari? Kuinka aiotte sen poistaa muistuttamassa pridesta? Alatteko uskomaan lujasti ilmastonmuutokseen ja toivotte, että ei enää koskaan sada.

   • Tyrsky

    Vastaa

    Kristinuskon myyttinen kertomus mainitsee sateenkaaresta näin:

    1. Mooseksen kirja 9
    11 Minä teen liiton ja annan teille lupaukseni: koskaan enää ei vedenpaisumus tuhoa kaikkea elävää, se ei koskaan enää hävitä maata.” [1. Moos. 8:21]
    12 Jumala sanoi vielä: ”Tämä on merkkinä liitosta, jonka minä teen teidän sekä kaikkien maan päällä elävien olentojen kanssa kaikkiin tuleviin sukupolviin asti:
    13 minä asetan kaareni pilviin, ja se on oleva merkkinä minun ja maan välisestä liitosta.
    14 Kun annan pilvien nousta taivaalle ja sateenkaari näkyy pilvissä,
    15 muistan liiton, jonka olen tehnyt kaikkien elävien olentojen, kaiken elollisen kanssa: vedet eivät enää koskaan paisu tuhotulvaksi hukuttamaan kaikkea elävää. [Sir. 44:18]
    16 Kaari näkyy pilvissä, ja kun minä sen näen, muistan ikuisen liiton, jonka olen tehnyt kaikkien elävien olentojen, kaikkien maan päällä elävien kanssa.”
    17 Ja Jumala sanoi vielä Nooalle: ”Tämä on sen liiton merkki, jonka minä teen kaikkien maan päällä elävien kanssa.”

    Kenties tuo ei nykyihmistä paljoa puhuttele, mutta ainakin voi havaita miten symbolin merkitys on kääntynyt päälaelleen. Kristinuskossa Jumalan liitto ihmisten kanssa on evankeliumi, siis Jeesuksen sovitustyö ihmisten syntien tähden, sovitustyö, johon kuului kärsimys, ristinkuolema ja ylösnousemus – ja Jeesus sanoi olevansa nöyrä. Pride puolestaan ylpeilee sillä mikä kristinuskon mukaan ( case Päivi Räsänen) on syntiä.

   • Julli

    Vastaa

    Luonnollinen sateenkaari on mahtava näyte luonnon voimista, toisin kuin homous, pedofilia yms.

    Sateenkaarilippu on häväistys oikealle sateenkaarelle samoin kuin esimerkiksi pedofiilit ovat häväistys ihmisyydelle.

   • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Hyvä idea. Terveet ihmiset omivat kauniin kesäsään, silloin pervot marssivat alasti metrisessä hangessa. Näin helpolla teistä päästiin.

 • Aivot omistava

  Vastaa

  Empä laita, tiedän kyllä ketä ovat mutta minä en paljasta en sitten kentään niistä jotka puolustaa normaaleita ihmisarvoja, eikä jotain pervoja, bedofiileja ja mielisairaita hinttiterroristeja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tuota noin, ymmärsitköhän nyt tämän jutun tarkoitusta?
   Ideana oli nimenomaan poistaa ne pervoliput katukuvasta ja laittaa kuvia niistä takavarikoiduista lipuista.

 • pideen eeva

  Vastaa

  Esin päiväkoteihin raahattiin laittomat, taustoiltaan tuntemattomat maahantulijat, joista osa oli saattanut syyllistyä sotarikoksiin ja raiskauksiin.
  Nyt päiväkoteihin viedään aate ja opetetaan lapset jo varhain ajattelemaan ”oikein”:
  https://www.facebook.com/varhaiskasvatuksenopettajienliitto/

 • piipero

  Vastaa

  kommarit eivat historian aikana ole kohdelleet homoja kovim hellin ottein, onkin omituista katsoa kommareita ympari maailman Che Guevara paidat paalla ja sateenkaarilippu kadessa.
  Che tykkasi kiduttaa (parantaa) ja vangita homoja joten en ole oikein varma vihaako vai rakastaako nama vihervassykat homoja, mo eipa noiden narkkareiden aivoituksista ota selvaa kukaan

 • "Parempaa väkivaltaa"

  Vastaa

  Fidel Castro teloitti homoja perseeseen ampumalla.Kävi ilmi hänen elämänkerrastaan.

 • Late

  Vastaa

  Jos ihmiset tajuais kuinka oksettavaa homoilu ja transuilu on, harva lähtis tohon pride hypetykseen. Eiköhän siinä moni rupeis kakomaan ja sössöttään kun kysyis mitäs jos oma poika keikarois kylillä mekko päällä ja illalla ottais ripulit reisiä valuen munaa kakkoseen. Ei muutakun kaikki tulostaan gay fistaus ja homo anaali kuvia teksteillä tämä voisi olla poikasi ja tätä on pride. Ja kuvia jokaisen liikkeen ikkunaan joka liputtaa pridea, katutolppiin, sähkökaappeihin yms. Kun ihmiset tajuaa että homoilu on paljon rumempaa kuin 2 poikaa kävelemässä käsikädessä…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi