Video: Kansallisradikaaleja Pride-vastaisia tempauksia pohjoisessa

Pohjois-Suomessa on järjestetty monipuolista toimintaa homolobbaajien Pride-viikkoa vastaan.

Aktivismi

Oululaiset kansallisradikaalit asettelivat Pride-vastaisia banderolleja silloille.

Pohjois-Suomessa on järjestetty monipuolista toimintaa homolobbaajien Pride-viikkoa vastaan. Pridestä on tullut vuosi vuodelta röyhkeämpi tapahtuma, jossa nykyään seksualisoidaan avoimesti lapsia sekä kannustetaan laittomien huumeiden käyttöön.

Aktivismia järjestettiin Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla. Samalla kun Pridestä on tullut entistä räävittömämpi tapahtuma, yhä useammat kansallismieliset ovat ryhtyneet vastustamaan sitä avoimesti.

Tempauksesta tiedotettiin Kansallisradikaalia toimintaa ‑nimisessä Telegram-ryhmässä. Kuka tahansa kansallismielinen voi lähettää aktivismitiedotteen Kansallisradikaalia toimintaa ‑ryhmälle, jonka tarkoitus on kannustaa suomalaisia toimimaan katutasolla kansanvihollisia vastaan.

Lähde: Kansallisradikaalia toimintaa

AktivismiHuumeetKansallisradikaalia toimintaaKotimaaOuluPedofiliaPohjois-SuomiPrideRappiokulttuuriSetaYhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

 • Kari

  Vastaa

  Hyvä. Pridet voi olla omissa oloissaan. Minäkään en kaipaa pridesaastaa.

 • Hullujen ihmisten maailma.

  Vastaa

  Olin vielä muutamia vuosia sitten positiivinen homoystävieni pridetystouhusta joka oli luonteeltaan säädyllistä. Olihan rakas serkkunikin kaappihomo.
  Silmäni ovat kuitenkin avautuneet tämän ilmiön vaikutuksiin ja nykyään täytyykin vastustaa rappiollisuuden juhlintaa. Aivan käsittämätöntä kuinka kaikki ilmeisesti käy, mikä tahansa ja kaikki on ”normaalia”(=normalisoidaan) ja kaikkea pitäisi oikein juhlistaa hienona asiana.
  Voin keksiä sata perversiota mitä tyrkyttää mukaan pridettämisylpeilyyn mutta jotka kuitenkin kuvottaisi normaaleja ihmisiä – kunnes nekin perversiot ovat normalisoitu ja normot niillä turrutettu: Ajan kanssa mikä tahansa on juhlimisen arvoinen taipumus.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi