Video: Kansallisradikaaleja Pride-vastaisia tempauksia pohjoisessa

Pohjois-Suomessa on järjestetty monipuolista toimintaa homolobbaajien Pride-viikkoa vastaan.

Aktivismi

Oululaiset kansallisradikaalit asettelivat Pride-vastaisia banderolleja silloille.

Pohjois-Suomessa on järjestetty monipuolista toimintaa homolobbaajien Pride-viikkoa vastaan. Pridestä on tullut vuosi vuodelta röyhkeämpi tapahtuma, jossa nykyään seksualisoidaan avoimesti lapsia sekä kannustetaan laittomien huumeiden käyttöön.

Aktivismia järjestettiin Oulussa ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla. Samalla kun Pridestä on tullut entistä räävittömämpi tapahtuma, yhä useammat kansallismieliset ovat ryhtyneet vastustamaan sitä avoimesti.

Tempauksesta tiedotettiin Kansallisradikaalia toimintaa ‑nimisessä Telegram-ryhmässä. Kuka tahansa kansallismielinen voi lähettää aktivismitiedotteen Kansallisradikaalia toimintaa ‑ryhmälle, jonka tarkoitus on kannustaa suomalaisia toimimaan katutasolla kansanvihollisia vastaan.

Lähde: Kansallisradikaalia toimintaa

Aktivismi Huumeet Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Oulu Pedofilia Pohjois-Suomi Pride Rappiokulttuuri Seta Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kari

  Vastaa

  Hyvä. Pridet voi olla omissa oloissaan. Minäkään en kaipaa pridesaastaa.

 • Hullujen ihmisten maailma.

  Vastaa

  Olin vielä muutamia vuosia sitten positiivinen homoystävieni pridetystouhusta joka oli luonteeltaan säädyllistä. Olihan rakas serkkunikin kaappihomo.
  Silmäni ovat kuitenkin avautuneet tämän ilmiön vaikutuksiin ja nykyään täytyykin vastustaa rappiollisuuden juhlintaa. Aivan käsittämätöntä kuinka kaikki ilmeisesti käy, mikä tahansa ja kaikki on ”normaalia”(=normalisoidaan) ja kaikkea pitäisi oikein juhlistaa hienona asiana.
  Voin keksiä sata perversiota mitä tyrkyttää mukaan pridettämisylpeilyyn mutta jotka kuitenkin kuvottaisi normaaleja ihmisiä – kunnes nekin perversiot ovat normalisoitu ja normot niillä turrutettu: Ajan kanssa mikä tahansa on juhlimisen arvoinen taipumus.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi