Kansallisradikaaleilla huumevastainen tempaus Kalajokilaaksossa

Tempauksesta tiedotettiin Kansallisradikaalia toimintaa ‑nimisessä Telegram-ryhmässä.

Aktivismi

Kalajokilaaksossa levitettiin viikonloppuna katukuvaan kansallismielisten huumevastaista materiaalia, kuten banderolleja radikaalilla viestillä. Samalla, kun valtamedia ja viranomaiset ovat alkaneet yhä useammin väläytellä huumeiden käyttämisen laillistamista, kansallismielisten näkemys huumeista on pysynyt tinkimättömän kielteisenä.

Tempauksesta tiedotettiin Kansallisradikaalia toimintaa ‑nimisessä Telegram-ryhmässä. Kuka tahansa kansallismielinen voi lähettää aktivismitiedotteen Kansallisradikaalia toimintaa ‑ryhmälle, jonka tarkoitus on kannustaa suomalaisia toimimaan katutasolla kansanvihollisia vastaan.

”Rangaistuksen oltava lopullinen”

Toisessa Telegram-ryhmässä eräs tempaukseen osallistuneista valotti lisää toiminnan motiiveja:

”Tahdoimme ottaa kantaa pienessäkin kaupungissa alati lisääntyvään ongelmaan. Keskustan alueelle asetettiin perjantaiaamuna banderollit ja katukuvaan kiinnitettiin samaisen aiheen tarroja. Rappion vastaisen aktion aihe on tärkeä. Sanoma on radikaali, niin on ongelmakin.

Jokainen nuori elämä, joka menetetään huumehelvettiin diilereiden toimesta, on suuri menetys kansallemme. Huumekuolema on suuri tuska, suru ja epätoivo, joka koskettaa nuoria, heidän perheitään ja lähipiiriään. Hinta on kova, siksi rangaistuksenkin tulee olla sen mukainen – lopullinen.”

Lähde: Kansallisradikaalia toimintaa

Aktivismi Huumeet Hyvinvointi Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Pohjois-Suomi Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Polpo ei tykkää

  Vastaa

  Oliskohan huumekauppiaatkin jo tätä nykyä vähemmistö?Eli kiihottelu kansanryhmää vastaan on kyseessä. ”Akkapari” Valtakunnansyyttelijä ja Munaton Nillittäjä varmaankin haluavat kansallisradikaalit tuomiolle.

 • puolueeton

  Vastaa

  Toteutumattomia toiveita. Länsimainen kulttuuri on katoamassa. Alkoholikin on huume kulttuurillista vikistysainetta.

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Kuolema huumekauppiaille”? No, en vastusta.
  Täytyy kuitenkin muistaa myös se, että tavalliselle kansalaiselle todellinen vitsaus on huumeenkäyttäjä, joka hankkii tarvitsemaansa huumeannokseen rahat auto- ja asuntomurroilla ja muulla rikollisuudella.
  Tuskin on huumeenkäyttäjää, joka ei olisi vapaaehtoisesti aloittanut käyttöään.
  Huumeenkäyttäjä ei ole uhri. Ehkäpä sama rangaistus kuuluisi käyttäjille? En vastustaisi sitäkään.

 • Jones

  Vastaa

  Tosiasiassa huumeita kaupataan jo aivan avoimesti ja poliisi ei puutu tähän mitenkään. Huumerahojakin pestään mm. ravintolabisneksen avulla, sekä parturitoiminnalla. Ehkä taksialallakin. Tätä touhuta katsotaan sormien läpi, ja heroiiniongelma tulee olemaan valtava tulevaisuudessa. Melkoisen varmaa on se, että tämä johtuu siirtolaisuudesta, vaikka siitä ei saa puhua saati sitten kirjoittaa. Tässä Suomi nykypäivänä.
  https://yle.fi/uutiset/3–11244072

 • Leif

  Vastaa

  Aika ajoin tätä huumeiden laillisuutta perustellaan takaiskuna järjestäytyneelle rikollisuudelle. Vaikka todellisuudessa huumebisneksessä pyörii todella isot rattaat korruptoituneen eliitin ja valtion virkamiesten toimesta. Kaduilla pyörivät huppupäiset diilerit eivät ole olleet tätä päivää pitkään aikaan. Jopa moottoripyöräjengit ovat vain jäävuoren huippu.

  Huumeiden laillistamista kannattavat puolustelevat mielellään huumeiden harmittomuutta vertaamalla niiden haittoja alkoholin aiheuttamiin ongelmiin. 

  Laillisuuden kannalla ei ole vain vasemmisto, vaan jopa joitakin kansallismielisiksikin itsensä mieltäviä tahoja. Lienevät itsekin käyttäjiä.

 • Hans

  Vastaa

  Olen samaa mieltä.Kuolema huumekauppiaille!!

 • Upisoftaaja

  Vastaa

  Eikös monet liivijengit pyöritä melko isoakin osaa suomen huumekaupasta. Kerhojen osoitteethan kaikki tietää joten menkää sinne visiitille tekemään tätä valistuskamppanjaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   No siinäpä oli taas sellainen kommentti, että jätetään ihan omaan arvoonsa.
   Ennemmin kyse taitaa olla yleisen mielipiteen muokkaamisesta radikaalimpaan suuntaan yhteiskunnassa näillä aktivismikampanjoilla. Hyvää ja tärkeää työtä nämä tempaukset ovat.

 • on nimi

  Vastaa

  Itte ollu niite pollekoukus + korvaushoito 27 v. En voi tunnustaa et pari on pysyvästi kuolemankauppiaist poissa, mut ne silti on.

  • pzkwVI

   Vastaa

   Hyvä että ovat saaneet lähdön👍

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi