Yleisö päättäköön kalenterisodan voittajan

Jätämme yleisön päätettäväksi, kumpi selvisi tästä kalenterista henkisenä voittajana.

Poliittiset viholliset

Partisaani käynnisti viime vuonna päivän varoitusajalla uudenlaisen joulukalenterin. Syynä tälle oli aloitteellista poliittista väkivaltaa kannattavan Varisverkoston ilmoitus julkistaa joka päivä yksi kansallismielinen oman kalenterinsa luukuista.

Viime vuoden spontaanisti syntynyt kalenteri oli valtava menestys – se sai kiitosta niin kansallismielisellä kentällä hyvänä ja viihdyttävänä vastavetona, minkä lisäksi se oli siihen mennessä Partisaanin menestynein kuukausi lukijamäärien suhteen. Moni kalenterin myötä sivullemme saapunut uusi lukija jäikin sivustomme aktiiviseksi seuraajaksi, mikäli dataa on uskominen. Myös tänä vuonna lukijamäärät ovat venyneet uusiin sfääreihin joulukuun aikana.

Lisäksi kalenteri aiheutti sisäisiä riitoja hysteerisiksi menneissä vasemmistopiireissä, sillä lupasimme lopettaa kalenterin, mikäli koko homman aloittanut Varisverkosto lopettaa sen ensin. Useat vasemmistolaiset pyysivät Varisverkostoa lopettamaan kalenterinsa. Varisten vastaus oli tuolloin huonolla suomen kielellä kirjoitettuna, etteivät he aio lopettaa. ”Emme neuvotelle natsien kanssa”, he vastasivat kyselijöille. Vihjaamatta kehenkään yksittäiseen henkilöön kysyimme tuolloin, kuka huonoa suomea kirjoittava henkilö sosiaalisen median tiliä voisi ylläpitää. 

Kun ”kalenterisota” alkoi, odottivat monet koko homman aloittaneelta Varisverkostolta enemmän. Kuitenkin viime vuoden kalenteriin päätyi ainoastaan ihmisiä, jotka ovat olleet jo vuosia julkisesti aktivisteja. Siinä oli erilaisten järjestöjen julkisia johtajia, yksittäisiä henkilöitä jotka ovat olleet aktiivisia jo vuosien tai jopa kymmenien vuosien ajan ja niinkin tuntematon hahmo kuin Jussi Halla-aho viimeisessä luukussa. Ketä kalenterilla oli siis tarkoitus painostaa?

Samaan aikaan Partisaani toi esille useita aikaisemmin tuntemattomia äärivasemmistolaisia, jotka eivät myöhemmän käytöksensä perusteella olisi välittäneet julkisuudestaan. Osa on avoimesti jälkikäteen valitellut, että kalenteriin päätyminen vaikutti heidän aktivismiinsa lamauttavalla tavalla. Toisin sanoen Partisaanin paljastukset vaikuttavat negatiivisella tavalla äärivasemmiston toimintaan.

Sama kuvio toistui tänä vuonna. Varisverkosto pohjusti omaa kalenteriaan kirjoittamalla etukäteen naurettavan hätäohjeen tukijoilleen, jotka päätyisivät vastavetona tehtävään kalenteriin. Kiusallisessa ohjeessa esimerkiksi neuvottiin olemaan käyttämättä päihteitä ensimmäisinä päivinä kalenteriin päätymisen jälkeen. Ohjeen mukaan sairasloma, toiselle paikkakunnalle matkustaminen sekä asian käsitteleminen aatetovereiden kanssa on suositeltava osa prosessia. Varisverkosto siis tietää kannattajiensa menevän helposti sekaisin, mutta se on silti valmis uhraamaan näitä oman yllätyksettömän kalenterinsa nimissä.

Ennustimme, että äärivasemmisto perustelee omaa kalenteriaan ”eri asiana” ja parempana maalittamisena. Näin juuri tapahtuikin, sillä Varisverkosto julkaisi jouluaattona tekstin, jossa se vakuuttelee kannattajilleen surkean kalenterinsa tärkeyttä: ”Kaksi kalenteria eivät kuitenkaan ole verrattavissa toisiinsa”, kirjoittaa somejärjestö Twitterissään. No, ei ainakaan laadun ja yllätyksellisyyden puolesta. Varisverkosto tosin tarkoittanee tässä moraalista puolta. Siinäkin mielessä he ovat oikeassa: vastavetona toteutettava kalenteri on aina moraalisesti oikeutetumpi.

Varisverkosto myös valehtelee kannattajilleen Partisaanin kalenterin pohjautuvan siihen päätyneiden henkilöominaisuuksille eli mielenterveysongelmille: ”Partisaanin kalenteri itsessään on fasistista toimintaa, jossa ihmisiä maalitetaan heidän henkilöominaisuuksiensa, ei heidän tekojensa perusteella.”

Tämä ei pidä paikkaansa, sillä luukuissa nimenomaan kerrottiin, miksi kukakin pääsi omaan luukkuunsa. Luukkuun pääsee, kun osoittaa avointa tukea poliittiselle väkivallalle. Suuri transuprosentti kertoo vain Varisverkoston tukijajoukoista jotain oleellista. Varisverkosto pyrkii tahallaan hämäämään kannattajiaan, sillä se olettaa heidän olevan niin typeriä, etteivät he lue itse Partisaanin kalenteria. Ei sinne satunnaisia ihmisiä valikoitunut, vaan sinne valikoitui ihmisiä heidän tekojen perusteella.

Koko Varisverkoston kalenterista tekee naurettavamman se, että heidän oma kalenteri on kuin kansallismielisten LinkedIn: ”Katsokaa, tässä on natsi, joka urheilee ja opiskelee hyvään ammattiin! Älkää olko kuin tämä henkilö (jostain syystä)!” Monet kansallismieliset ovat jopa olleet pettyneitä, kun eivät päässeet kalenteriin. ”Pitää petrata alkavana vuonna”, on todettu useamman henkilön toimesta.

Kalenteriin päätyneet kansallismieliset ovat naureskelleet koko kalenterille. Kalenterin laadusta onkin tullut yleinen vitsi kansallismielisten keskuudessa, sillä se ei ole toiminut minkäänlaisena paljastuskalenterina tänäkään vuonna. Osa Varisverkoston kalenterissa esitetyistä ihmisten tulemisista ja menemisistä kerrotuista ”faktoista” vaikutti enemmän huutoäänestyksellä faktaksi päätetyiltä kuin oikeilta faktoilta – linkkejä nimittäin vedettiin täysin hatusta vailla todellisuuspohjaa. Mikäli Varis-kalenterin tarkoitus on lamauttaa kansallismielistä toimintaa, on se epäonnistunut siinä surkeasti.

Samaan aikaan Partisaanin julkaisema kalenteri on kertonut karua kuvaansa äärivasemmiston sisäisestä hegemoniasta. ”Paikallinen työväenluokka” sekä ylipäätään edes etäisesti skarpit nuoret miehet ovat vaihtuneet vain kymmenessä vuodessa transuiksi, joilla on enemmän diagnooseja kuin sormia. Mainoslauseet fyysistä duunarin ammattia tekevästä äärivasemmistolaisesta ovat kaukana todellisuudesta.

Kun Varisverkosto mainostaa kansallismielisten urheilevan ja opiskelevan, löytyy vasemmistoaktivisteista ainoastaan mielenterveysongelmia, transuilua, pedofiliaa, yleistä avautumista sosiaalietuuksien pummimisesta, varastelusta ja työttömyydestä… Lista on pitkä. Huomaako kukaan mitään eroa? Kumpi näistä kahdesta vaikuttaa houkuttelevammalta taholta noin niinkuin yhdellekään normaalille ihmiselle? Tässä kohtaa voisi olla jopa pienen kiitoksen paikka.

Ei mikään ihme, että pitkäaikaiset vasemmistoaktivistit Pontus Purokuru ja Veikka Lahtinen valittelivat jo viime vuonna uuden aktivistisukupolven saavan burnoutin ”alle viikossa.” Nuorissa on normaalisti tulevaisuus, mutta äärivasemmiston kohdalla asia ei ole näin, sillä uudet aktivistit eivät kestä seuraavaan vuoteen saakka. Aktivistina olo on elämäntapa, johon tulee kyetä sitoutumaan pitkäjänteisesti. Äärivasemmiston pelastajana tuntuvat olevan vero- ja yksityisrahoitteiset suojatyöpaikat, joiden pointti on tehdä aktivismia työksi. Vapaaehtoisvoimat kun lopettavat ennen kuin pääsevät edes kunnolla vauhtiin.

Kalenteri on siis kasvattanut Partisaanin lukijamääriä, paljastanut piiloihin hakeutuvia äärivasemmistoaktivisteja, lamaannuttanut näitä, aiheuttanut sisäistä riitelyä äärivasemmiston keskuudessa, tarjonnut huumoria ja tuonut esille äärivasemmistoaktivistien laatua. Onkohan se ollut Varisverkoston tarkoitus?

Vaikka emme todellisuudessa pidä äärivasemmistoa aiheena ykkösprioriteettinamme, uutisoimme sen edesottamuksista sitä mukaa kun on uutisoitavaa. Paljastamme myös väkivaltaan kannustavien äärivasemmistolaisten nimiä aina tarpeen mukaan. Mikäli se tuo uusia lukijoita tärkeämmäksi katsomiemme aiheiden pariin, niin mikäs siinä!

Koko tahatonta huumoria tihkuvan perinteen aloittanut Varisverkosto on siis ampunut itseään jalkaan jälleen kerran, sillä reaktiot ja seuraukset ovat olleet päinvastaisia kuin mitä he luultavasti toivoisivat. Tämä on johdonmukaista äärivasemmistolaisuutta, sillä pitkin vuotta äärivasemmisto on pyrkinyt nolaamaan itseään mahdollisimman surkeilla suorituksilla.

Kesällä julkisuutta sai #PunksToo, joka paljasti ”turvallista tilaa” markkinoivien äärivasemmistopiirien seksuaalirikollisuusongelman. Elokuussa Partisaanin toimittajakolmikko sai jäädytettyä noin 20-päisen äärivasemmistojoukon, jolla oli väkivaltaiset ajatukset mielessä. Kuukautta myöhemmin kaksi kansallismielistä miestä ja yksi nainen jäädytti vielä isomman joukon ”militantteja” äärivasemmistolaisia Helsingissä. Lokakuussa äärivasemmistolainen yritti hyökätä Sinimustan Liikkeen korttikerääjän kimppuun huonolla menestyksellä. Marraskuussa Helsingin anarkistipiirien somegurut poistivat sometilinsä menetettyään anonymiteettinsä Partisaanin avustuksella. Itsenäisyyspäivänä äärivasemmisto ”blokkasi” 612-kulkueen… Johtaen sen paremmalle reitille kuin alunperin oli tarkoitus. Radikaalimpaa Suomi Herää ‑kulkuetta he eivät edes yrittäneet häiriköidä. Molemmat kulkueet suoritettiin loppuun ilman, että osallistujat näkivät pihaustakaan vasemmistolaisista.

Mikäli äärivasemmisto haluaa olla muutakin kuin yleisen naureskelun kohde, on heillä iso vuori kiivettävänä. Tällä hetkellä äärivasemmiston käytännön rooli on tarjota hyvää huumoria kansallismielisille, sillä mitään konkreettista uhkaa tai erityisen hyviä salapoliiseja se ei tarjoa. Kiitämme kuitenkin vilpittömästi siitä, että provosoitte itse jälleen tilanteen, jonka ennustamme kasvattaneen reilusti vakituisia lukijamääriämme.

Jätämme Varisverkoston päätettäväksi, haluaako se jatkaa tätä vielä ensi vuonna.

A-ryhmä Äärivasemmisto Antifa Antifascistisk Aktion Dmitry Gurbanov Helsinki ilman natseja Joulukalenteri 2021 Kotimaa Matias Heino Poliittiset viholliset Politiikka Punkstoo Rappiokulttuuri Sasu Haapanen Transut Turku ilman natseja Uutiset Varisverkosto Viihde

Keskustelu

39 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kalenterikisan voitti Partisaani 100–0.

  ”Jätämme Varisverkoston päätettäväksi, haluaako se jatkaa tätä vielä ensi vuonna.”

  Oliko tämä retorinen kysymys? Mitä Varisverkostoon tulee, niin sen jäsenet ovat tunnetusti niin typeriä, että suunnittelevat luultavasti jo heti kevään korvalla – kunhan ensin ovat toipuneet tämänvuotisesta kalenterista – ensi vuonna julkaistavaa ”eeppistä” kostokalenteria rasisteista ja natseista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Partisaani vei kirkkaasti tänäkin vuonna voiton joulukalenterissa.
  Variksien tekemä kalenteri aiheutti hyvää huumoria ja tavallaan myötähäpeää siitä, eivätkö he tosiaan pysty tekemään mitään oikeita paljastuksia, tänä vuonna he julkaisivat käytännössä hyviä pätkiä monen kansallismielisen cv:hen käytettäväksi.

  Partisaani sen sijaan teki kovan luokan paljastuksia, kovempia kuin alkuun osasi edes odottaa, toimitus voi olla tyytyväinen tekemäänsä työhön!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ketä oikeesti edes kiinnostaa, kikkelimiekkailua mistä ei voittajaa löydy koskaan.

  • Tomppa

   Vastaa

   Taisi vassarilla mennä ihon alle, kun oma puoli koostuu lähinnä identiteettinsä täydellisesti hukanneista mielenterveysongelmaisista perversseistä? Eikö nyt viimeistään kannattaisi avata silmät ja jättää tuo sairas kupla? No, kukin kykynsä mukaan, vai miten menikään?

   • Nimetön

    Vastaa

    Ei menny ihon alle, vassaria musta ei saa tekemälläkään. Partisaanilla muuten hyvää journalismia, mutta en olisi uskonut että lähtee samalle lapselliselle linjalle. Toinen kun ei ikinä ole tehnyt mitään paljastuksia, samat tiedot ois saanut kun vähän viitsii tutkia eri somekanavia. Toinen taas vaivautuu tutkimaan asioita vähän enemmän.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ainakin sinua taisi kiinnostaa 🙂

  • Renki perunapellon laidalta

   Vastaa

   No hei ja hyvää joulua! Kyllä tämä asia vaikuttaa ainakin sinua kiinnostavan, koska olet täällä kommentoimassa tapaninpäivänä. Minkä vuoksi et ole viettämässä joulua läheistesi kanssa? 

   Sellainen huomio tuosta mainitsemastasi kikkelimiekkailusta, että jotkut äärivasemmistoporukoissa pyörivistä ovat kirurgisesti joko poistaneet kikkelinsä, tai lisänneet itseensä sellaisen. Koska sellaiset eivät ole kovin haluttuja kumppaneita, niin pärjääkö sillä silvotulla vehkeellä edes kikkelimiekkailussa, mitä ikinä se sitten onkaan?

   Kiinnostavaa, onko äärivasemmisto valmis uhraamaan omia tukijoukkojaan taas ensi jouluna. Luultavasti on, sillä heidän keskuudestaan löytyy paljon empatiakyvyttömiä, vaikka he eivät sitä myönnä edes itselleen. Niissä piireissä ollaan valmiita pettämään kenet tahansa, jos siitä saa itselleen jotain hyötyä.

   • Jussiboy

    Vastaa

    Tämäkin kommentti osoittaa, miksi varisten kalenteri voitti selvästi partisaanin ilkeämielisen ns. kalenterin. Kalenteri vain osoitti sen mikä on ollut yleisesti tiedossa; kun asiatiedot puuttuvat, niin käydään ulkonäköön ja muihin senkaltaisiin seikkoihin kiinni. Tontuiksi kutsuminen meni luultavasti sinimustien ja muiden heidän liepellään siivestävien ihon alle.

    • N.N.

     Vastaa

     ” kun asiatiedot puuttuvat, niin käydään ulkonäköön ja muihin senkaltaisiin seikkoihin kiinni.”

     Mitä ihmettä, ulkonäöstä viisi, vaikka ovat niin masentuneen näköiset, että paha tekee, mutta ovat hämmästyttävän usein julkisella puolella töissä jossa ovat tekemisissä nuorten ja lasten ja sairaiden kanssa, huh huh.

     Kun luen näistä henkilöistä en voi olla ajattelematta niiden olevan eräänlaiset Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde.

     Raukat ovat niin täynnä vihaa, että se pursua yli, eikä sitä tiedetä mihin ne pystyy. Puheet ovat karmaisevia, eikä suinkaan johtuu kansallismiellisistä vaan tyytymättömyydestä omasta itsestä.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Mitähän ”paljastuksia” siellä varisten kalenterissa oli?
     Sen sijaan Partisaani teki todella kovaa tutkivaa journalismia ja sekös sinunlaisilla komukoilla menikin tunteisiin.
     Varmasti harmittaa, kun kansallismieliset onnistuu aina paremmin.

    • yhyy

     Vastaa

     Sellaiset uhriutumiset löytyi sieltä. Pyyhihän nyt rauhassa kyyneleesi, niin voit sitten palata takaisin omiesi pariin kertomaan satuja. Joko on perustettu tukiryhmä joulukalentereita pelkääville?

    • Haminan lippu

     Vastaa

     Onko se ihan aito jussipaita64 😀

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinua ainakin näytti kiinnostavan, vaikka yritätkin teeskennellä muuta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Partisaani – Varisverkosto 6–0.

  • Nihilisti

   Vastaa

   Korjaus
   24–0

 • Hämeen linnavuoret

  Vastaa

  Suomen kulttuurimaisema-alueita voisitte käydä kuvaamassa.

 • errno

  Vastaa

  Kiitos toimitukselle mahtavasta työstä. Partisaani rulettaa!

 • Jussiboy

  Vastaa

  Korjaus Varisverkosto – partisaani 24 – 0.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kummasti ne vasemmiston mt-tapaukset ulisivat Partisaanin paljastuksista ja jotkut vaativat variksia jo lopettamaan oman kalenterinsa, ettei Partisaani tekisi enempää paljastuksia.
   Kansallismielisten riveistä tällaista ulinaa ei kuulunut.
   Mitäs siihen sanot?

  • Tomppa

   Vastaa

   Jussiboy-parka. Viimeiseen asti pitää kiinni omasta olkinukkefantasiamaailmastaan, vaikka todellisuus lyö päivittäin avokämmenellä poskille (ns. bitch slap). Onhan se tietyllä tavalla ihailtavaa, että ihminen pitää noinkin sokeasti kiinni harhaisesta maailmankatsomuksestaan. Mutta miten se menikään sen vanhan sanonnan mukaan, että jos sokea taluttaa toista sokeaa, niin molemmat putoavat kuoppaan? Eikös se niin mennyt?

 • Fckantifa

  Vastaa

  turha koittaa, natsit voittaa!

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Vaikka mt-ongelmaisille ei saisi nauraa, niin näille kalenteritapauksille tuli poikkeuksetta huutopierikset.
  Kiitos viihdyttävästä ja iloa päivään tuovasta kalenterista.

 • saia

  Vastaa

  ensi vuonna varikset paljastavat Seppo Lehdon, Tiina Wiikin ja Kai Mikael Aallon..

 • Ei enää noita lintuja

  Vastaa

  Olen pahoillani mutta tää partisaanin kalenteri oli kyllä hirvittävä. Jotain riikinkukkoja ja linnun pelättimen näköstä porukkaa. Varisverkosto kalenterissa oli suoraselkäisiä ryhdikkäitä miehiä ja kauniita naisia. Ennemmin niitä katsoo. Eli Varis porukalle voitto 24 – 0.

 • Doc

  Vastaa

  Otapa urhealta vasemmistolaistaistelijalta pois sosiaalinen media ja nimimerkki jonka taakse piiloutua niin hänellä ei ole enää mitään. Kovasti on asiaa ja mielipiteitä lääkitettynä ja sossun maksamilla siidereillä höystetyssä olotilassa kaikkia 15 kissaansa silitellen. Sitten kovan ja rankan sodankäynnin jälkeen on kiva sammua jälleen kerran sossun rahoilla hankitulle kirpparisohvalle, ellei siinä taas jo makaa sammunut asunnoton aate/taistelutoveri vegaanipaskat housuissa. Aamulla viedään tyhjät tölkit kauppaan niin saadaan muutama krapulasiideri ja tupakkaa, ehkä jopa vege-räkäpitsa niin taas jaksetaan urheasti taistella natseja vastaan netissä vaikka koko ilta. Toivon mukaan reissulla ei tule arabeja tai somaleja vastaan joilta voisi saada turpaan. Kun lopulta tölkit ja rahat loppuvat niin on huono olo ja urheat taistelijat menevät mielenterveyshuoltoamme kuormittamaan, oikeasti sairailta ihmisiltä terapia-aikoja tuhlaamaan ja tarkoituksena ainoastaan saada lääkkeitä koska sekakäyttö on halvempaa kuin pelkällä alkoholilla nupin sekasin vetäminen. Jatka tätä myrkyllistä noidankehää vuodesta toiseen kunnes sairas keho ja hauras mieli sanovat sopimuksen irti. Niin, otapa näiltä se ”nettitaistelu”, rohkea nimetön sissisota, pois niin mitä käteen jää..? Ei mitään muuta kuin peiliin katsominen ja sepä vasta traumaattista onkin, ei ihmekään että se selkärangan viimeinenkin murunen rusahtaa ja valitaan se viimeinen lopullinen epätoivoinen teko. Nämä ovat ihan kuutamolla, jossain fantasiamaailmassa eläviä tyhjiä kuoria, jokainen.

 • Eikka

  Vastaa

  En pysty arvioimaan kuin Partisaanin kalenteria, koska se on ainoa jota seurattua. Siksipä se ansaitsee jo siitä hyvästä täydet pisteet. 

  On ollut todella yllätys, kuinka äärivasemmisto koostuu transuista, mt- ja päihdeongelmaisista sekä itseään kaupittelevista feministeistä. Kyseessä on siis eräänlainen omituisten otusten kerho.

  Toivottavasti saamme ensi vuonnakin seuraksemme Partisaanin joulukalenterin, sen avulla Joulun odotus on huomattavasti rattoisampaa.

 • Yd

  Vastaa

  Haha oli kyl hyviä paljastuksia. Kävin katsomassa mitä Varisverkosto paljastelee ja kyllä alkoi naurattamaan. Variksen paljastelu ovat ihmisen ihanteita, nuoria, terveitä, perheellisiä, hyviin ammattiin opiskelevia, hyvässä ammatissa työtatekeviä ihmisiä. Samaa ei näistä vasemmistolaisista vois sanoa

  • Julli

   Vastaa

   Ihmettelen myös varpusen arvoja.

   Mitä noloa tms. on olla terve, perheellinen, opiskeleva, työskentelevä ja läheistensä hyvinvointia edistävä? Minusta näitä arvoja pitää nimenomaan kunnioittaa, ylläpitää ja edistää.

   varpusen arvot kyllä kertovat karua totuutta näiden maailmasta. Kaaosta, kurjuutta ja sairauksien ihannontia ei moni muu kuin vassari arvosta ja halua osaksi elämäänsä.

   Mutta pitänee hyväksyä, että vapaassa maassa jokainen valitsee kyvyilleen ja ominaisuuksilleen parhaiten sopivat arvot ja tavat elää.

 • MK

  Vastaa

  Ei ollu edes kilpailu.
  Vasemmistosta paljastettiin tuntemattomia, mutta erittäin vaarallisia yksilöitä.

  Näihin olisi viranomaistenkin syytä kiinnittää huomiota.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Partisaani otti kultaa tässä kisassa.

  Yleisesti Partisaani on erittäin laadukas media ja toivottavasti samanlaisia juttusarjoja tulee jatkossakin. Ehkäpä kohuartikkeli känselöivästä supertransusta, eli Mona Blingistä olisi paikallaan!

  Toivottavasti pienten lasten vanhemmat osaavat jatkossa suojella lapsiaan näiltä sekopäiltä. 

  Ps. Yle oli tehnyt jutun aluevaaleista ja yksi haastatelluista ehdokkaista oli joulukalenterissakin ollut erittäin heikkorakenteinen ja huono-onninen Oskari Päätalo. En olisi lukenut artikkelia, mutta tunnistin puna-Oskarin kuvan ja samaa vanhaa pullistelua näytti Oskarilla edelleen olevan. Kysyn vaan, että kuka äänestää puna-Oskaria?

 • TT

  Vastaa

  Älkääs nyt, kansakunnan mädättäminen on kovaa työtä, joka vaatii uhrauksia. Kommunistit pystyvät muuntamaan myös kalenterissa esitellyn ihmissaastan vallankumouksen työkaluiksi. Kulttuuri ja talous ajetaan alas ja banksterit pääsevät taas aloittamaan alusta uuden velkarahahuijauskierroksen.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Hienoa työtä teitte kalenterin kanssa!
  Tosin, hirveän surullista huomata, miten sekaisin osa Suomessa oleskelevista nuorista on!
  Ei mikään ihme, että tämä maa on osittain täysin hunningolla!
  Onneksi kansallismielisyys on vahvassa kasvussa. Se on pelastus.

 • Äärivasemmistolainen

  Vastaa

  Marsipaani voi tunkea kalenterin perseeseensä.
  Toki voidaan sanoa, että jossain kontekstista irroitetuista tviiteistä äärivasemmistolaiset ovat syyllistyneet irrationaaliseen uhkailuun tai muuhun perseilyyn, mutta sehän toimii vain heitä itseään vastaan. Äärioikeisto taasen on syyllistynyt terrori-iskun valmisteluun ja kahjoimmat lusivat kakkua henkirikoksesta. Oli miten oli, kumpikin kalenteri oli ihan nollan arvoinen suoritus. Puolustuskyvyttömiä ihmisiä, jotka ovat vaaraksi lähinnä itselleen. Eikö kantti riitä sellaisten paljastamiseen, jotka pistäisivät ihan oikeasti vastaan.
  Varisverkosto voi jatkossa julkaista tietoja äärioikeistolaisista ilman että syyllistyttäisiin turhaan maalitukseen.
  Teikäläiset voisivat keskittyä sen Davosin eliitin vihaamiseen ja paljastamiseen naurettavien kalentereittenne sijasta. Paljastakaa vaikka Klaus Schwabin osoite.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Partisaanin hieno ja onnistunut projekti. Kiitos siitä!

  En ollut vielä ymmärtänyt, kuinka alas ns. vasemmisto on ajautunut. Sionistit ovat onnistuneet yhteiskunnan hajottamisessa niin hyvin, että ns. taistelevaa vasemmistoa ei enää ole, on vain valtamedian ja väkivaltakoneiston ylläpitämä illuusio. Tämäkin on kuin kuva Neuvostoliitosta, jossa kaikki tiesivät, että kaikki on päin helvettiä, mutta sitä ei saanut sanoa. Sionistin unelma: Itsesensuuri.

  Näiä vasemmiston aktiiveja katsoessa tuntee enemmänkin sääliä kuin vihaa. Vihani kohdistan yhteiskunnan yläpäähän, joka katsoo vierestä, kun yhteiskunta tuhoutuu taloudellisesti, sosiaalisesti ja nyt myös fyysisesti.

  Kansallismielisiin kohdistuva vaino on poliittista, rakenteellista, ja juuri nyt, myös fyysistä, mutta se ei fyysinen uhka ei tule näiden ihmisraunioiden puolelta, vaan yhteiskunnan väkivaltakoneiston puolelta.

  Tähän voidaan vastata vain organisoitumalla. Jokaisen pitää organisoitua lailliseen toimintaan. Näin liikkeen ja sen yksilöiden päältä voidaan pudottaa sionistisen yhteiskunnan vaino ja uhka poliittisesta yhteiskunnan puolelta tulevasta väkivallasta.

  Varisverkosto on vain tämän uhan sontaläjä, pahalle haiseva, mutta vaaraton sontaläjä. Kaunis paketti uhkaa tuoksuu samalle sonnalle virastoissa ja ministeriöissä. Siellä sonnasta maksetaan sen tuottajalle ruhtinaallisesti ja sontaläjä pukeutuu hyvin ja puhuu sontaa kauniisti valtamedioissa.

 • ms

  Vastaa

  Partisaanin joulukalenteri vahvisti vain näkemystäni siitä, että kaikesta mistä vasemmisto syyttää ”väärä” aatteisia, peilautuu heidän omasta sisäisestä ahdasmielisestä ja väkivaltaisesta maailmastaan, joka on täynnä ihmisvihaa, naisvihaa, misogyniaa, jne.

 • Murxi

  Vastaa

  Sietäisi Supon ottaa äärivasemmisto tarkkailuun, juuri näiden väkivaltafantasioiden ja siihen yhdistettynä pahojen mt-ongelmien takia. He luovat suuren turvallisuusriskin ihan tavalliselle kansalle, kun nämä neropatteina päättävät kuka on fasisti ja kuka ei. Hulluista kun ei koskaan tiedä.

 • pzkw

  Vastaa

  100% Partisaani 👍🏻

 • Nimetön

  Vastaa

  Partisaani vei tämän kyllä 1000

 • juha II

  Vastaa

  Oikein ennen muinoin väki meni joukolla tivoleihin ihmettelemään erilaisia kummamjaisia, jotka tosin eivät tuolloin olleet kommunisteja. Ja tivolin ihmeillä oli erinäisistä kummallisuuksistaan huolimatta korviejn välien suhteen jokseenkin terveen paperit. Kyse oli vain ”keskittymisestä omille vahvuusalueilleen” ja laittaa se rahoiksi. Ja näkipä siinä samalla ”kiertää mualimaa”. Eikä heille naurettu kuten ei wanhan liiton kommunisteillekaan. ”Voi aikoja, voi tapoja!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi