Partisaani saatavilla Androidille

Partisaanin käyttö Android-laitteilla paranee: uusi sovellus on nyt saatavilla.

Uutiset

Partisaani on saatavilla Google Play -kaupassa ilmaiseksi.

Tämä uutinen julkaistiin alun perin toukokuussa. Sittemmin Partisaani on saanut huomattavasti lisää uusia lukijoita, minkä vuoksi tiedotamme asiasta uudelleen.

Partisaani on tänään julkaistu Android-älypuhelimille. Mobiilisovellus on saatavilla Google Play ‑kaupasta ilmaiseksi.

Sovelluksen avulla seuraat kätevästi Partisaanissa julkaistavia uutisia. Sen saa ladattua nopeasti ja helposti, eikä se vie turhaa tilaa.

Uuden sovelluksen kautta on käytettävissä kaikki sama sisältö kuin Partisaanin web-palvelussakin. Selainversio tulee pysymään aina saatavilla lukijoille, eikä alustojen välillä ole mitään eroavaisuuksia.

Lataa Partisaani-sovellus Androidille

Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Android Partisaani Puhelin Uutiset

Keskustelu

1 kommentti

 • Valdemar Voldemar

  Vastaa

  Partisaani 2.0

  Seuraavassa(ko) versiossa sitten julkaistaan “toimittaja”-ominaisuus. Silloin älypuhelimella voi kätevästi lähettää uutisen julkistavaksi.

  – Aina silloin tällöin sattuu kohdalle tilanne, että tästä pitää kertoa muillekin – ja äkkiä.
  – Silloin voi tuolla toimittaja-sovelluksella striimata videota ja suullisesti puhua tapahtuman suoraan Partisaanin serverille. Voisi ajatella Youtuben kautta (jos levytila ei riitä), mutta on epäluotettava silloin kun on “tosi kyseessä”. Myös henkilötietojen suoja on heikko Youtubessa.
  – Plus lisäksi tietenkin lähettää kuvia ja tekstejä.
  – Huomaa aikaleimauttaa kaikki tiedostot. Sillä voi todistaa “omistaneensa” videon ennen muita. Videon julkaisi ensimmäisenä Partisaani.

  Tällä tavalla Partisaani on lukijoittensa kautta “aina siellä missä tapahtuu”. Ensimmäisenä julkaisemassa merkittävät tapahtumat. Ja vieläpä autenttisen videon ja kuvan kera.

  On aivan selvää, että tulevaisuudessa toimittajan työ siirtyy aktiiviselle lukijalle. Uutismaanikoille.

  Partisaani 3.0 versiossa sitten on myös mahdollisuus paikkatiedon perusteella tilata ilmoituksia siitä, mitä lähistöllä tapahtuu.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi