Pedofiili-Sillanpää kiertueella – miksi ”ihmisoikeusaktivistit” vaikenevat?

Siinä missä maahanmuuttokriittiset ”vihapuhujat” voivat varautua Suomessa jopa vankeustuomioihin, on pedofiiliartisti saanut jatkaa rahakasta uraansa tuomioiden jälkeen normaalisti.

Pääkirjoitukset

päivitetty

Jari Sillanpää on yksi Suomen tunnetuimmista homoikoneista.

Julkaisimme tänään artikkelin pedofiili Jari Sillanpään tulevasta Suomen-kiertueesta. Sillanpää on tuomittu muun muassa vakavista huumausainerikoksista sekä lapsipornosta. Lisäksi hän on kutsunut lapsen kotiinsa sekä harrastanut homoystävänsä kanssa seksiä lapsen edessä tarjoten lapselle samalla huumeita.

Sillanpään rikokset ovat kylmääviä eikä niitä voi puolustella millään tavalla. Siinä missä maahanmuuttokriittiset ”vihapuhujat” voivat varautua Suomessa jopa vankeustuomioihin, on pedofiili-Sillanpää saanut jatkaa rahakasta muusikonuraansa tuomioiden jälkeen normaalisti. Jokin on pahasti pielessä paitsi oikeusjärjestelmässä myös laajemmin suomalaisella media- ja kulttuurikentällä.

Sillanpäätä ei koskaan asetettu rikoksistaan kunnolliseen vastuuseen. Eräs tärkeä syy tälle on se, että hän on suojellun vähemmistön edustaja – yksi Suomen alkuperäisistä homoikoineista. Homouden suhde pedofiliaan on yksi länsimaiden kipeimmistä kulttuurillisista tabuista. Tämä selittänee myös sen, mikseivät kulttuurimarxistiset toimittajat ja kulttuuriammattilaiset ole tahtoneet puuttua Sillanpään porsasteluun.

Tapaus Tero Vaara

Tunnetun suomalaisyhtye Mamban keulahahmo Tero Vaaran ura törmäsi kiviseinään, kun media leimasi hänet ”rasistiksi”. Vaara ei satuttanut ketään (kulttuurimarxistien tunteita lukuun ottamatta), mutta hänen saamansa sosiaalinen, kulttuurillinen ja taloudellinen tuomio oli huomattavasti rajumpi kuin Sillanpään saama. Elämme rappiokulttuurissa, jossa maahanmuuttokriittisyyttä pidetään lapsien raiskaamista pahempana rikoksena.

Päinvastaisia esimerkkejä löytyy Suomesta viime vuosikymmeniltä. Vasemmistoliiton kanssa likeisesti tekemisissä ollutta sarjaraiskaaja Ari Lahdenmäkeä suojeltiin ainakin toistakymmentä vuotta poliisitutkinnoilta ja ikävältä julkisuudelta, koska hän kannatti ”suvaitsevaisuutta” ja avoimia rajoja.

Pedofiili ja sarjaraiskaaja Veijo Baltzarin parhaita ystäviä oli demaripääministeri Paavo Lipponen, minkä ansiosta suomalaisten veronmaksajien rahaa virtasi ”teatterikouluksi” naamioituun raiskaajan haaremiin. Eliitti tunsi Baltzarin pimeän puolen, mutta katsoi sitä sormiensa läpi – olihan kyseessä vasemmistolainen ”mustalaistaiteilija”.

Oikeutta uhreille!

Sillanpään tapaus on suoraa jatkumoa Lahdenmäen ja Baltzarin tarinoille. Jälleen kerran eliitti tahtoo palkita ”oikeinajattelijat” lakaisemalla näiden perverssit rikokset maton alle. Vasemmistolaiset, vihreät ja muut ”ihmisoikeusaktivistit” puolestaan osoittavat, ettei ihmisten oikeuksilla ole heille muuta kuin välinearvoa. Kukaan vihervasemmistolainen ei vaadi Sillanpää-boikotteja tai aja pedofiilien uhrien asiaa. Koska hyväksikäyttäjä on liberaali homo, ei uhreille heru solidaarisuutta.

Tästä syystä meidän kansallismielisten on oltava aloitteellisia ja pidettävä uhrien puolia. Kannustamme kaikkia kansalaisaktiivisuuteen sekä tutkivaan journalismiin. Tuokaa Sillanpään rikoksia esiin ja vaatikaa kaikkia hänen kiertueeseensa osallistuvia vastuuseen! Alla on lista hänen syyskonserteistaan:

ELOKUU

la 15. klo 19 ILTA SILLANPÄÄN MAISEMISSA, HÄMEENKYRÖ, Myllykolun Kesäteatteri
su 16. klo 18 ILTA VIHDISSÄ, VIHTI KK, Kesäteatteri
la 22. klo 19 ILTA LINNOITUKSESSA, LAPPEENRANTA, Kesäteatteri
su 23. klo 18 ILTA UTRASSA, JOENSUU, Uittoareena

LOKAKUU

la 3. klo 18 KULKU IHMISEN ‑konsertti, TURKU, Konserttitalo
su 4. klo 15 KULKU IHMISEN ‑konsertti, HELSINKI, Musiikkitalo
su 18. klo 15 KULKU IHMISEN ‑konsertti, ROVANIEMI, Korundi-sali
su 18. klo 18 KULKU IHMISEN ‑konsertti, ROVANIEMI, Korundi-sali
ke 21. klo 19 KULKU IHMISEN ‑konsertti, LOHJA, Laurentius-sali
to 22. klo 19 KULKU IHMISEN ‑konsertti, RAUMA, Rauma-sali

Lue lisää:

Pedofiili Jari Sillanpää keikkailee – soitimme konserttitilojen vuokraajille, vaadimme vastuuta

Ari Lahdenmäki Ihmisoikeudet Jari Sillanpää Kolumnit Kotimaa Kulttuurimarxismi Pääkirjoitukset Paavo Lipponen Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Tero Vaara Vasemmistoliitto Veijo Baltzar Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Raja on ylitetty

  Vastaa

  Kaatakaa rahanvaihtajien pöydät!

 • Jones

  Vastaa

  Tuntuu että jotkut tahot haluavat laillistaa Suomessa pedofiilian ja etenkin homopedofiilian ja huumeiden käytön. Heillä näyttää olevan paljon valtaa.

 • eipedofilialle

  Vastaa

  Alkaa olla Partisaani ainoita sivustoja, joita seuraan. ”Tolkun media” ei ainakaan asioista uutisoi tai nosta esille ristiriitoja. ”Siltsin” keikalle ei pitäisi kenenkään mennä. Jos siis ei tahdo tukea pedofiliaa. Kaikkien tanttojen suosikki ei olekaan mikään puhtoinen poika. Pitäisi keikoilla joidenkin järjestää vaikka joku mielenilmaus.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi